Scholen vergelijken

SchoolWijzer van de VO Gids!


Wil jij middelbare scholen vergelijken in Nederland? Met de SchoolWijzer van de VO Gids kan je alle middelbare scholen vergelijken in Nederland. Zoek en vergelijk middelbare scholen op plaats, niveau en andere persoonlijke voorkeuren. Alle middelbare scholen met jouw voorkeur worden dan getoond. Tijdens het zoeken kun je gemakkelijk nog je persoonlijke voorkeuren aanpassen of er extra aan toevoegen. Zo krijg je altijd de juiste middelbare scholen overzichtelijk in beeld.

Wat biedt Scholenopdekaart?

Op de site Scholenopdekaart.nl vind je veelzijdige informatie over basisscholen en middelbare scholen en kan je scholen vergelijken. Of je nou op het punt staat om een goede en geschikte school te kiezen, of als professional benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van de scholen in je omgeving, voor iedereen biedt deze site interessante informatie over onderwijs en resultaten.

Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, én door zelf unieke informatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden.

Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de VO-raad en PO-Raad in samenwerking met Kennisnet.

 

Lees meer